Skip to content
podaljševanje las

Nasveti za oblikovanje las

  V današnjem svetu je dober videz pomembnejši kot kdaj koli prej. Ostri in urejeni lasje lahko močno spremenijo vaš videz. Če želite vaše podaljševanje las oblikovati za posebno priložnost, obstaja veliko izdelkov in nasvetov, ki vam lahko pomagajo doseči želeni videz. V tem članku bomo z vami delili 6 najbolj vročih nasvetov za oblikovanje las, ravnih ali drugačnih.

  1. Uporabite kakovostno krtačo za lase. Dobra krtača za lase vam bo pomagala razplesti lase in zgladiti povrhnjico, da bodo videti urejeni.

  2. Investirajte v dober likalnik. Kakovosten likalnik lahko močno spremeni videz vaših las. Z njim lahko zgladite nakodrane lase in jim zagotovite gladek, raven videz.

  3. Uporabljajte izdelke za zaščito pred vročino. Preden na laseh uporabite toplotno orodje za oblikovanje, obvezno uporabite izdelek za zaščito pred vročino. S tem boste lase zaščitili pred poškodbami, ki jih povzroči vročina orodja za oblikovanje.

  4. Ne pretiravajte s toplotnim oblikovanjem. Pri uporabi orodij za toplotno oblikovanje las ne pretiravajte. Prevelika toplota lahko poškoduje vaše lase in povzroči, da postanejo suhi in lomljivi.

  5. Namesto sušenja s sušilnikom poskusite lase sušiti na zraku. Sušenje las na zraku je odličen način, da jih ne poškodujete s preveliko toploto. Če morate uporabiti sušilnik za lase, uporabljajte najnižjo možno nastavitev in ga premikajte, da ne bo preveč toplote na enem mestu.

  6. Uporabljajte nežne izdelke za nego las. Uporabljajte nežne šampone in balzame, ki lasem ne odvzamejo naravnih olj. ostre kemikalije lahko poškodujejo lase in otežijo oblikovanje ravnih las.

  če želite doseči gladek, raven videz, pred oblikovanjem las pravilno razcepite lase, preden jih začnete oblikovati Ravni lasje so običajno videti najbolje, če so razcepljeni na sredini ali na strani za večji volumen, poskusite lase ločiti v nasprotni smeri, kot želite, da ležijo.

  Na koncu uporabite serum ali olje za sijaj. To bo pripomoglo k dodatnemu sijaju in preprečilo nakodranost čez dan .  S serumom ali oljem za sijaj boste poskrbeli tudi za zdrav in sijoč videz las.